Закрыть товар
Предыдущий
Следующий

Рейтинг: 0

0 голосов

Неисправен дизель?
Воспользуйтесь ОнлайнДиагностикой для профессионалов

ZF TRW починає виробництво електричних стоянкових гальм в Індії

12.04.2016 / 25.04.2018   •   1534 / 27

 

Компанія ZF TRW оголосила через свого партнера, Brakes India Limited, про те, що отримала нагороду за кращу систему електричного стоянкового гальма (EPB) в Індії. У масове виробництво технологія надійде у 2017 році, що стане першим заходом подібного плану на індійському ринку.

Компанія ZF TRW прагнучи підвищити ефективність гальмівної системи, а також безпеку і комфорт водія, розробила систему ERA. Вона є складовою частиною гальмівної системи та окрім функції ручного гальма пропонує чимало інших переваг: надає інформацію про знос гальмівних колодок, забезпечує більш короткий час, необхідний для повної активації системи, і зменшує знос фрикційних елементів у порівнянні з традиційними системами. ERA підвищує безпеку в критичних ситуаціях завдяки одночасному гальмуванню всіх чотирьох колес, на відміну від стандартного гальма, яке працює лише на задній осі.

“У 2001 році ZF TRW першою у світі запровадила систему EPB для Lancia, Audi, VW, і останнім часом також в Х4 BMW і BMW i8, Jeep Renegade, Fiat 500X Ford F150, Honda Accord, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque та інших. Дотепер було вироблено понад 65 мільйонів одиниць продукції, що дозволяє говорити про світове лідерство в цій технології” , – зазначив Манфред Майер, віце-президент Braking Ingineering: “Наш досвід і глобальне охоплення сприяють подальшому розвитку компанії для переваги використання ERA у всіх транспортних засобах по всьому світу”.

ZF TRW пропонує широкий вибір варіантів ЕРА, включаючи стандартний та інтегрований продукти, останній з яких завдяки інтеграції з електронною системою контролю руху виключає окремий електронний блок управління (ECU) і ERA для передньої осі, що ідеально підходить для бюджетного сегменту автомобілів.

“Brakes India у співпраці з ZF TRW пропонує ряд технологій, у тому числі ABS, на зростаючому індійському ринку. EPB являється ще одним важливим кроком у нашій стратегії підвищення безпеки і комфорту водіння в Індії” , – розповів Бадрі Віджайарагхаван, виконавчий директор з розвитку бізнесу Brakes India Limited. “Індія домінує в сегменті невеликих автомобілів, обладнаних системою для задніх барабанних гальм. Пропозиція ERA для передньої осі відкриває значні можливості для установки через переваги, пов’язані з ефективністю гальмування і обмеженого простору, необхідного для установки агрегатів”.

Понад 50-річна співпраця між Brakes India Limited і ZF TRW виявилась корисною для обох компаній завдяки плідному впровадженню сучасних технологій і поліпшенню автомобільної безпеки на індійському ринку. Крім того, співпраця зміцнила позиції обох компаній на одному з найбільш швидко зростаючих ринків у світі.

Источник: http://ua.motofocus.eu

Уважаемый посетитель! Мы физически не можем отвечать на каждый комментарий..
Для того, чтобы Вы могли самостоятельно (или с помощью ближайшего автосервиса) устранить неисправности дизеля, мы разработали ОнлайнДиагностику. Это интерактивное руководство, которое содержит все известные причины неисправностей дизельных двигателей и указывает пути достижения правильной работы конкретного двигателя.

Приглашаем вас воспользоваться ОнлайнДиагностикой прямо сейчас!
Для тех кто желает получить личную консультацию Владимира Николаевича

Оставить комментарий:

Выбрать
Подписаться на комментарии